Månedens bolig!

Igjen var det én bolig som skilte seg ut fra de andre av de kampanjene vi satt opp for våre kunder i løpet av forrige måned. Finn ut hvilken kampanje som resultatmessig ble den beste i juni! 

Forrige måned var det leiligheten i Enerhauggata 3 v/ OBOS Eiendomsmeglere Oslo Vest/Sentrum som fikk du beste resultatene. Boligen ble presentert Vibeke R. Spinnangr og fikk 3,733 klikk inn til boligsiden, nådde 27,360 mennesker og ble vist 38,912 ganger totalt på Facebook og Instagram. Vi ser nærmere på kampanjen for å se hva som kan ha påvirket de gode tallene!

Beliggenhet!

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Hvor en bolig ligger er ofte avgjørende for et boligsalg. I denne kampanjen er det tydelig at dette har hatt mye å si. Boligen ligger på Enerhaugen, et attraktivt sted i nærheten av Oslo sentrum. Rolig, men sentralt er ofte tiltrekkende. I teksten på annonsene har vi fått frem hvor i blokka boligen ligger, at det er en hjørneleilighet og at utsikten er fantastisk! En god utsikt over byen fra en høyt beliggende balkong sier vel ingen nei til?

Fasade!

Som så mange andre kampanjer vekker et bilde av fasaden på en bolig ofte stor interesse. Vi har benyttet dette i denne kampanjen, og ikke overraskende er det nettopp bildet av fasaden som har generert mest klikk og skapt mest engasjement. Av de totale 3,733 klikkene har bildet fått hele 3,702! I og med at leiligheten ligger i 13. etasje i en høyblokk sier det seg selv at man får en flott utsikt, og det vises på bildet. Bildet er tatt med drone og får dette tydelig frem. Veldig tiltalende!

Hvem klikket?

I denne kampanjen er det menn som har klikket mest og vist størst interesse for boligen. Menn mellom 25-34 har klikket 628 ganger, mens de mellom 35-44 klikket 625 ganger. Totalt sett har altså menn i alderen 25-44 år klikket 1,253 ganger, som nesten er en tredjedel av kampanjens total. Kvinner i alderen 25-34 klikket 488 ganger og var gruppen med tredje flest klikk. Utover det har de andre aldersgruppene og kjønnene vist ganske lik interesse for boligen.