Månedens bolig for oktober!

Denne måneden kjørte vi flere gode kampanjer for våre kunder, og det ble jevnt resultatmessig blant disse. Men én bolig og kampanje stakk seg ut. Hvilken ble det denne gangen?  

Se også månedens bolig for september!

I oktober var det den store boligeiendommen i Vinjevollveien 23, presentert av Jørn Velle v/ Møremegling. Kampanjen fikk 2,390 klikk inn til landingssiden, nådde 9,400 mennesker og ble vist 36,496 ganger på Facebook og Instagram. Hva gjorde annonsene og eiendommen i denne kampanjen så interessant?

Utsikt og beliggenhet

I kampanjen benyttet vi bilder som fikk frem den fantastiske utsikten fra eiendommen. Fra den flotte, moderne og bueformede balkongen har boligen utsikt mot fjord og fjell som skape idylliske omgivelser. Dette ønsket vi å fremme i kampanjen, og benyttet derfor dette bildet. I tillegg ligger eiendommen sentralt og sentrumsnært til, noe som vi alltid sørger for å få frem i annonsene.

Flere muligheter vekker interesse

Denne boligeiendommen består av 3 leiligheter. Dette er vesentlig og sentral informasjon, og det har vi selvfølgelig fått frem i annonsene. Det er også blant det unike for boligen, i tillegg til beliggenheten og den gode standarden. På den måten skiller eiendommen seg ut, vekker nysgjerrighet og interesse hos mottakerne, og bidrar til flere klikk. Eiendommen kan benyttes som et utleieobjekt, eller for en stor familie, hvilket gjør interessent- og målgruppen bredere.

Hvem klikket?

De tre aldersgruppene med flest klikk besto av kvinner. Kvinner i alderen 45-54 var den gruppen som klikket flest ganger med 511 klikk. Mellom 35-44 år klikket de 403 ganger, mens kvinner i aldersgruppen 25-34 klikket 357 ganger totalt på annonsene. Deretter besto de tre neste gruppene av menn. I alderen 45-54 klikket de 247 ganger,  aldersgruppen 25-34 klikket 245 ganger og de fra 35-44 år klikket 241. Totalt sett i kampanjen kom 1,528 av klikkene fra kvinner, og 862 av klikkene fra menn. Vi ser dermed at kvinner har vist størst interesse for denne månedens bolig!