Månedens bolig for august!

Høsten nærmer seg med stormskritt – hvilket betyr at sesongen for hytteturer og hyttesalg begynner å skyte fart. Det betyr også at det er et større antall hytter på markedet, og større sannsynlighet for at vi setter opp flere boligannonser for fritidseiendommer i tiden fremover. Og det var nettopp en hytte som fikk best resultat i august! 

Det var Elsvassvegen 1062 presentert av Merete Solvang v/ Aktiv Helgeland som klatret seg til topps med best resultater. Den koselige hytta i naturskjønne omgivelser på Hattfjelldal fikk hele 3,279 klikk inn til prospektet, nådde 17,249 mennesker og ble vist 45,387 ganger på Facebook. La oss se nærmere på hva som gjorde at nettopp denne fritidseiendommen gjorde det så bra. 

Jakt eller bærplukking? Ja takk, begge deler!

Så langt i år har fritidsboligmarkedet hatt en stor oppgang og prisveksten på fjellhytter har steget med hele 16,5 prosent første halvår 2021. Elsvassvegen 1062 ligger ca. 10 km øst for Hattfjelldal sentrum, kun en biltur unna alt du trenger. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser, nærmere bestemt et jakt-eldorado med kort avstand til både turterreng, fiskemuligheter og scooterløyper. Med andre ord – her kan man trives både sommer som vinter, med aktiviteter som kan glede hele familien!

Fokus på naturen

Da bildene til kampanjen skulle velges, var det ikke vanskelig å se hva som trekker folk til denne plassen. Det er ingen tvil om at naturen på Helgeland er noe for seg selv – hvilket også gjenspeiles i fotografiene. Bildet som ble valgt ut til kampanjen viser hvordan hytta ligger fint til i de naturskjønne omgivelsene, med grønt gress så langt man kan se. Det er dermed ikke så rart at det var nettopp fasade-bildet som fikk flest klikk, og også stor oppmerksomhet av målgruppen på Facebook i form av mange liker-klikk på annonsen.

Hvem visste mest interesse for eiendommen?

Den største andelen av klikk inn til prospektet fra kampanjen kom fra kvinner fra 45 år og opp, hele 2,305 og derav over halvparten av de som totalt klikket på annonsene kom fra denne aldersgruppen. Med andre ord – her var de mange som kunne se for seg å oppfylle hyttedrømmen i naturskjønne Hattfjelldal!