Categories

  • No categories

Om oss

Inviso Media

Vi sørger for etterspørsel for din bolig

Vi tilbyr skreddersydde digitale annonsepakker der du med høy treffsikkerhet kan nå de mest relevante kundene for din eiendom.

 

Dette sørger vi for ved å bruke vårt eget tilpasset marketingprodukt og design av målrettede annonser med avansert segmentering ved bruk av verdensledende annonse-teknologi levert av Facebook og Google.

 

Inviso Media ble stiftet for å sikre optimal utnyttelse av de markedsførings-mulighetene som finnes på digitale flater og det er vårt ansvar å sørge for best mulig effekt av annonsene for lavest mulig pris for våre kunder.

 

Selskapet ble stiftet i januar 2016 av Inviso og Venture Factory. Med sin bakgrunn fra netthandel og digitale start-ups har Venture Factory blitt et av landets ledende miljøer innen markedsføring på nett, denne kompetansen nyter nå kundene til Inviso Media godt av. Inviso Media tilbyr meglere og utbyggere det de trenger for å skape mest mulig etterspørsel etter sine eiendommer og vi benytter oss av markedets mest avanserte annonse-teknologi for oppnå maksimal effekt for lavest mulig pris.

 

Har du et prosjekt du ønsker å markedsføre?
TEAMET
team image
Amanda Børsheim Schjøtt
Daglig Leder / Performance Marketing Manager
Amanda kom rett fra Amerika og Internship hos Innovasjon Norge Houston hvor hun hadde ansvaret for markedsanalyser, prosjektkoordinering og oppfølging av oppstartsbedrifter innenfor olje/gass bransjen. Amanda har bachelor i Business og Finance fra Skottland.
team image
Lene Kulterud
Intern
Lene studerer for tiden Bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon på Høyskolen Kristiania der deler av studiet fokuserer på digital markedsføring. Med et internship hos oss håper Lene på å opparbeide seg nyttige ferdigheter og erfaring, og vi håper hun kan bidra med fersk kunnskap og nye ideer.
team image
Jenny Holsvik
Performance Marketing Manager
Jenny er ansatt som Performance Marketing Manager og har hovedansvaret for digital markedsføring for nybygg. Jenny har lang jobberfaring innen Retail bransjen har en bachelor i Markedskommunikasjon.
team image
Mats Lyngstad
Partner
Mats er utdannet siviløkonom fra NHH og har tidligere jobbet for Facebook hvor han, som rådgiver, hjalp store norske selskaper med å nå og øke salgsnivået via sosiale plattformer.
team image
Even Aas-Eng
Styremedlem
Even er adm.dir. i Venture Factory, et selskap som lever av a skape nye forretningsmuligheter i den digitale økonomien. Even har 13 års erfaring med online markedsføring fra selskaper som ebookers, Norwegian, Google og McCann.
team image
Pål Roppen
Styreleder
Pål er adm.dir. i Inviso AS, som er morselskapet til Inviso Media. Pål har mer enn 30 års erfaring innenfor digital markedsføring og har startet og ledet flere digitale virksomheter både nasjonalt og internasjonalt. Han deltok aktivt i digitalisering av reiselivsbransjen på 80-tallet, media & kommunikasjonsbransjen på 90 tallet – og er nå sterkt engasjert i digitaliseringen av eiendomsbransjen.