Categories

  • No categories

Jobbe hos oss

Inviso Media

Vi søker en dyktig og motivert nøkkelperson til selskapet!

Har du lyst til å være med å bygge opp et selskap fra begynnelsen av?
Er du ansvarsbevisst og ambisiøs? Ønsker du å være en nøkkelperson i et nyoppstartet selskap?

 

Inviso Media er et spisskompetansebyrå på digital markedsføring av bolig med store ambisjoner om å bli den prefererte leverandøren av markedsføringstjenester til samtlige meglerhus i Norge. Selskapet ble stiftet i februar 2016 som et joint venture mellom Inviso AS (digitalt innhold for salg av bolig) og Venture Factory (digital markedsføring), og tilbyr kunder målrettet annonsering gjennom verdens ledende annonseteknologi; Facebook og Google.

 

Vi søker en person som liker å ta ansvar og har god gjennomføringsevne, som jobber bra både selvstendig og i team og liker en utfordring! Inviso Media kan tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver, høyt tempo og en knallgod erfaring fra et ungt oppstartsmiljø!

 

Hvorfor ønsker vi deg?

 

– Sosiale kanaler, med Facebook i spissen, står helt sentralt i vårt marketing-arbeid i Inviso Media. Dette er området hvor vi per i dag legger inn mest ressurser og penger. Vi ønsker deg til å være med å lede dette arbeidet fremover og styrke vår kompetanse på tvers av relevante plattformer.

 

– Du skal jobbe strategisk og operasjonelt med innholdsproduksjon og sørge for at vi til enhver tid publiserer interessant innhold til relevante målgrupper.
– Du skal jobbe med distribusjon av dette innholdet gjennom ulike annonseløsninger, primært på Facebook. Du har derfor gode analytiske egenskaper og tallforståelse.

 

– Du skal være en community manager og jobbe proaktivt med å bygge nye og styrke eksisterende relasjoner med kunder og potensielle kunder. Du har derfor et customer-first-mindset og har en klar forståelse av hva det vil si å yte god service og skape dialog.

 

– Vi er en startup; så vi trår til og hjelper hverandre der det trengs og når det trengs. Dvs. at dine arbeidsoppgaver i blant kan vinkles ganske lang til siden for hva du primært skal bruke tiden din til dersom det er nødvendig.

 

Hva kan du forvente av oss?

 

– En arbeidsplass med høyt tempo og ungt miljø
– En arbeidsplass hvor du vil lære mye om marketing og digitale tjenester
– Et selskap som du får være med å forme fra starten
– Et sted hvor du jobber med og realiserer egne idèer
– Kontor midt i Oslo sentrum

 

Hva forventer vi av deg?

 

– Du har høyere utdannelse innen økonomi, markedsføring eller annet som du selv mener er relevant for jobben.
– Du har sterke analytiske egenskaper og liker å jobbe med tall
– Du holder hodet kaldt under stress
– Du har en spirende gründersjel og en solid drivkraft
– Du er svært god i skriftlig norsk
– Du brenner for marketing og ønsker å bli blant de beste innen digital marketing

 

Det er selvfølgelig en fordel om du har noe kompetanse innen digital markedsføring fra før, men ikke et krav. Vi oppfordrer derfor nyutdannede studenter til å søke. Denne kompetansen skal du med støtte i et svært kompetent team i Inviso Media lære deg.

 

 

Send søknad med CV og referanser til kontakt@invisomedia.no

 

Ansettelse skjer fortløpende!

 

Ta gjerne kontakt med Amanda for mer informasjon eller spørsmål:

 

Amanda Schjøtt
Daglig leder
988 90 711