Digital markedsføring av bruktbolig

Vi skreddersyr og behovstilpasser all markedsføring

Annonsemarkedet har de siste årene gjennomgått store forandringer. Du kan nå kjøpe digitale annonsepakker som er langt mer kostnadseffektive og treffsikre enn tradisjonell avisannonsering. Vi lever i en hverdag hvor så godt som alle har mobilen i umiddelbar nærhet gjennom hele dagen og hvor vi sjekker sosiale medier flere ganger daglig. Facebook har i 2016 over 3.8 millioner norske brukere og er nå et av de største nettstedene i verden for deling og skapelse av engasjement – de treffer brukere på tvers av alle enheter til alle døgnets tider.

Med vårt verktøy og kompetanse er det mulig å kontinuerlig optimalisere en innholdsrik og engasjerende eksponering av boligen for rett målgruppe.

Sosiale medier – kampanje

Inviso Media sørger for at alle annonsekampanjer for din bruktbolig hele tiden er rettet mot høyaktuelle kjøpere som jakter på din type bolig i ditt område – du betaler kun for eksponering mot de som er aktuelle kjøpere for din bolig. Vi treffer rett publikum ved å segmentere ut i fra data vi har samlet fra A/B-testing av tidligere annonser, og variabler som geografi, demografi, og interesser.

Når vi starter en kampanje i f.eks Facebook setter vi et forhåndsavtalt budsjett slik at kostnadene i perioden vil være begrenset og kontrollert. Dette gir fleksibilitet til å manuelt optimalisere kampanjen ved å bruke mer penger der vi ser resultater, eller ved å optimalisere segmenter vi ønsker å løfte frem. Facebook gir mulighet til å like, kommentere, og dele innlegg. Dette gir spredning til nye nettverk utenfor våre egne og gir mulighet til å engasjere flere interessenter.

Retargeting

Når de høyaktuelle kjøperne har klikket på annonsen én gang, kjører vi retargeting-annonser rettet til dét spesifikke publikumet. Retargeting sørger for at de som allerede aktivt har vist interesse blir eksponert via alle sosiale- og digitale medier med et nytt sett annonser med tilpasset informasjon om din eiendom.

Vi tilbyr to mediepakker for dette produktet: Basic og Push. Vi skreddersyr pakkene etter behov.

 

 

 

 

Bestill mediapakke her: